P5 Pensioen, wie zijn wij en wat kunnen wij voor u doen?

Over P5 Pensioen

Wie zijn wij nu eigenlijk? Dat beantwoord je nog niet zo eenvoudig zonder in clichés te vervallen. Wat wij in ieder geval met betrekking tot ons vak pensioen erg belangrijk vinden zijn de termen begrijpelijk en passend, zorgeloos geregeld en heldere communicatie.

Daar staan we voor en dit is dan ook de kern van onze manier van werken. Iedere dag proberen we dat adagium na te komen en waar mogelijk te verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd in pensioenen en alle daaraan te relateren onderwerpen.

Bereken hier direct uw eigen pensioen

Bereken

Wat betekent dat specialiseren dan concreet?

Er moet sinds 1 januari 2014 bij iedere pensioenadviseur een pensioenvergunning aanwezig zijn waarmee niet alleen voldoende vakkennis op het gebied van pensioenadvies en pensioenbeheer, maar ook een hoge mate van integriteit wordt aangetoond. Uiteraard voldoen wij geheel aan die eisen.

P5 Pensioen kan dan ook als partner van uw bedrijf het werk inzake pensioen uit handen nemen, zodat u zich op uw eigen specialisatie kunt richten.

P5 Pensioen is een jong bedrijf dat bestaat uit 2 pensioenspecialisten met ruim 50 jaar ervaring in de verzekeringswereld. Wij richten ons volledig op de nieuwe pensioenwereld die vanaf 2014 is ontstaan en proberen in heldere taal de complexe pensioenmaterie over te brengen op werkgevers en werknemers.

Indien u meer info wenst neemt U dan contact met ons op via 'contact button'

voor u als
Intermediair

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Accountant

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Werkgever

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Werknemer

Wat wij voor u kunnen betekenen >