Wat kunnen wij voor u als werkgever betekenen?

Voor u als werkgever

Als werkgever kiest u waarschijnlijk het liefst voor een specialist als pensioenadviseur. Iemand waarbij u weet dat u zich kunt richten op uw eigen werk, iemand die u ontzorgt op het gebied van pensioen. Logisch toch op zich, maar dat was niet altijd zo.

Alle adviseurs moeten vanaf 1 januari 2014 opnieuw een diploma behalen waarmee niet alleen vakkundigheid maar ook integriteit hoog in het vaandel staat. U bent immers de opdrachtgever bij het afsluiten van een pensioenregeling voor uw personeel. En u wilt naast het aanbieden van een goede secundaire arbeidsvoorwaarde de risico's die een pensioenregeling met zich meebrengt wel volledig begrijpen en beheersen. Daarvoor heeft u dan ook een goede adviseur nodig.

Dat kan uw huidige adviseur zijn. Echter, veel adviseurs kiezen er momenteel voor om niet verder te gaan met pensioen, daarmee specialiseren zij zich vaak ook op een ander deel van de verzekeringsmarkt.

Als u voor pensioen kiest is P5 Pensioen een verantwoorde keuze. Met landelijke dekking altijd in de buurt van uw bedrijf.

P5 Pensioen, waar staat dat dan voor:
• Pensioenbeheer
• Pensioenadvies
• Pensioencommunicatie
• Pensioenconsultancy

Indien u nieuwsgierig bent geworden naar onze werkwijze en meer info wenst neem dan contact op met een van onze adviseurs via info@p5pensioen.nl of via telefoonnummer 085-1309145 of laat ons u terug bellen via 'contact'.

Bereken hier direct uw eigen pensioen

Bereken

voor u als
Intermediair

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Accountant

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Werkgever

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Werknemer

Wat wij voor u kunnen betekenen >