Wat kunnen wij voor u als intermediair betekenen?

Voor u als intermediair

Op 1 januari 2014 diende u in het bezit te zijn van het Wft Pensioen diploma. Als u het examen en de bijbehorende diploma-omruilacties alsmede de PE Plus examens inmiddels gehaald heeft onze felicitaties, maar daarmee stopt het investeren in pensioen zoals u heeft gemerkt niet. Permanente educatie, oftewel permanent actueel zijn, het dagelijks bezig zijn met de materie, verhoogde aansprakelijkheid bij BPF, PPI, APF en DGA gerelateerde werkzaamheden en uiteraard de continue stroom fiscale en juridische wijzigingen in pensioenland maken van pensioenadvisering een behoorlijk complex proces.

Een ontwikkeling met gevolgen voor werkgevers en werknemers, maar tevens een ontwikkeling met verregaande gevolgen voor u als intermediair. Die verregaande gevolgen proberen wij met een uniek samenwerkingsconcept een positieve wending te geven.

P5 Pensioen heeft daarvoor een concept ontwikkeld, waarbij u zelf grotendeels de centrale rol bij uw zakelijke relaties behoudt. Dat doen wij door duidelijk en contractueel met u af te spreken dat wij ons enkel bezig houden met datgene waar wij het best in zijn, pensioen!

P5 Pensioen, waar staat dat dan voor:
• Pensioenbeheer
• Pensioenadvies
• Pensioencommunicatie
• Pensioenconsultancy

Als u alsnog de keuze maakt niet door te gaan met pensioenadvies en eventueel het bijbehorende pensioenbeheer, dan is P5 Pensioen een verantwoorde keuze. Met landelijke dekking zitten wij altijd in de buurt van uw bedrijf. Indien u meer info wenst neem dan contact met ons op via 'contact' of belt u met Mark van Voorst op 06-40122289

Bereken hier direct uw eigen pensioen

Bereken

voor u als
Intermediair

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Accountant

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Werkgever

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Werknemer

Wat wij voor u kunnen betekenen >