Wat kunnen wij voor u als accountant betekenen?

Voor u als accountant

Per 1 januari 2012 is de Wft Pensioenen in werking getreden. Ook u als accountant heeft te maken gekregen met de werking van deze nieuwe vergunning. Zeker als u naast advies ook nog extra bemiddelingswerkzaamheden verricht.

Indien u zelf de Wft pensioendiploma en de vergunning heeft behaald of, als u er bewust voor koos dat niet te doen, zoekt u wellicht samenwerking met een pensioenpartner die het beheer of het advieswerk in samenspraak met u als vertrouwenspartner van werkgevers en DGA’s uit handen neemt.

P5 Pensioen gaat zo’n samenwerking graag met u aan. Hoe lichten we uiteraard het liefst toe in een persoonlijk gesprek.

Als onafhankelijk pensioenbureau zoeken wij graag de verdieping met u of voor u op. Het is daarbij van wezenlijk belang dat de vertrouwensrelatie met uw klant gewaarborgd is en blijft.

P5 Pensioen heeft daarvoor een concept ontwikkeld, waarbij u ten allen tijde de centrale rol bij uw zakelijke relaties behoudt en wij u werk uit handen kunnen nemen.

P5 Pensioen, waar staat dat dan voor:
• Pensioenbeheer
• Pensioenadvies
• Pensioencommunicatie
• Pensioenconsultancy

Als een soortgelijke samenwerking u aanspreekt dan is P5 Pensioen een verantwoorde keuze. Met landelijke dekking altijd in de buurt van uw bedrijf en uw relaties.

Indien u meer info wenst neem u dan contact met ons op via 'contact' of bel rechtstreeks met Mark van Voorst op 06-40122289

Bereken hier direct uw eigen pensioen

Bereken

voor u als
Intermediair

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Accountant

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Werkgever

Wat wij voor u kunnen betekenen >

voor u als
Werknemer

Wat wij voor u kunnen betekenen >